Nightwatch @ World of Food


Nightwatch @ World of Food

In de garage van de nu afgebroken Bijlmer galerij flat Develstein zit sinds 2015 het exotische World of Food. De tientallen kiosken uit alle windstreken zorgen voor gezonde voeding. Sinds vandaag wordt ook 100% planned based Nightwatch aangeboden. Dus geen kunstmatige scheikundige ingrediënten die tot kortstondige energie leiden, maar guayusa aangelengd met slechts 4% natuurlijke suiker extracten levert de extreme energie die langdurig aanhoudt. Stronger and longer. Dus bent u aanhanger van plantaardig en wilt u energie voor sport, een nachtje uit, een avond overwerken of en lange auto reis? Nightwatch is het antwoord. 

 

U kunt Nightwatch vinden bij VLE's Keuken en Flavour Town.

Rinaldo Angelo Vlijter woont sinds 2009 in Amsterdam-Zuidoost. Hij is een ondernemer in hart en nieren, en eigenaar van VLE's Keuken en Flavour Town. Hij houdt er niet van zijn handen op te houden.

VLE’s Keuken - Develstein 100C

Bij VLE's Keuken kookt Rinaldo traditionele Creoolse gerechten. Hij is wat dat betreft uniek in Nederland, alle overige Surinaamse restaurants verkopen standaardgerechten. Zijn kracht ligt in het zelf klaarmaken van de gerechten op traditionele wijze om zo van ieder gerecht een specialiteit te maken. Hij bereid kwaliteitsgerechten en koopt kwaliteitsproducten om deze gerechten te maken. Er zijn veel Surinaamse mensen in Amsterdam-Zuidoost die dat zeer op prijs stellen De kwaliteit gaat boven de prijs. Je proeft gewoon Suriname.

 

Flavour Town - Develstein 100D

Restaurant Flavourtown op de 1e verdieping aan het dakterras, in het World of Food. Op de tablet heeft u de keuze uit gerechten uit de Japanse èn Amerikaanse keuken. De Japanse chef bereidt verse sushi, stomende ramen noodles en authentieke Japanse set menu’s. De Amerikaanse binnenkeuken serveert steak, ribs, lobster surf en turf, sappige burgers en Amerikaanse taarten en Desserts. Daarnaast is Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. 

Fostered by
Nightwatch