Get Hooked met Nightwatch: Tricking's Ultieme Brandstof


In de vroege dagen van het decennium groeide 'Tricking' uit tot een sport, bekendheid verwervend als internetfenomeen. Tricking heeft zijn wortels in Mixed Martial Arts zoals Taekwondo, Karate en Capoeira, maar kreeg een moderne twist. Nightwatch bracht eveneens een revolutie teweeg in de wereld van energiedranken, door 100% plant te zijn en het suikergehalte te verminderen. Als pioniers binnen hun respectievelijke industrieën, zijn het Tricking-evenement 'Hooked' en de vegan energiedrank 'Nightwatch' natuurlijke bondgenoten. Nightwatch is dan ook trots om de officiële sponsor te zijn van het Hooked-toernooi op 16 december.

In 2013 organiseerden de grondleggers van Hooked een intieme gathering in Amsterdam met het idee van: "Dit zou wel eens leuk kunnen zijn". Ze hadden geen idee dat Hooked zou uitgroeien tot het grootste Tricking-evenement ter wereld. Bij Hooked streven ze er elke editie naar om het beter te maken dan de vorige, met krachtige line-ups, gerespecteerde gasten, ongeëvenaard enthousiasme en een loyale steun van partners, vrienden en de gemeenschap. Bij Hooked beschouwen ze Tricking niet alleen als een sport, maar als een ware passie.

Meer dan 500 trickers verzamelen zich in Amsterdam om deel te nemen aan de strijd en elkaars tricks te bewonderen. Met pure kracht, lenigheid en creativiteit gaan alle deelnemers op vrijdagavond de uitdaging aan tijdens de 'kill the floor' sessie om hun beste tricking combos en tricks te tonen. De top 16 tricksters gaan vervolgens door naar de 1 vs 1 battles, op zaterdag, waar individuele kracht en creativiteit tot het uiterste worden gedreven. Elke flip en spin is bedoeld om de moves van de concurrentie te overtreffen, resulterend in een adembenemend spektakel van atletisch vermogen en strategie om zo de felbegeerde titel van 'Hooked champ' te winnen.

Daarna is het tijd voor de team battles waar collectief vakmanschap de boventoon voert. Coördinatie en samenwerking zijn de sleutelwoorden in deze strijd waarbij teams van 5 trickers synchroon tegen elkaar battlen. 5 verschillende stijlen, technieken en energieën komen samen om elkaar te versterken. Het is een harmonieuze dans van chaos en controle.

Als afsluiting werkt de hele zaal samen en gaan ze de uitdaging aan in de grootste 'pillow-fight' van Nederland. De avond draait niet om winnen maar om het verleggen van grenzen, het vormen van connecties en het starten van je eigen legende op de vloer. Als energiedrank die grenzen verlegt en op een eigen avontuur is om de wereld 'the Power of Nature' te laten ervaren, kunnen we niet wachten om alle atleten van Focus & Power te voorzien. We brengen graag alle stunts en tricks naar nieuwe hoogtes met Nightwatch 100% energy Plant drink!

Get Hooked met Nightwatch: Tricking's Ultieme Brandstof

Location


Get Hooked met Nightwatch: Tricking's Ultieme Brandstof
  • Sportcentrum Ookmeer

  • Dokter Meurerlaan 7
  • 1067 SM Amsterdam
  • Nederland

Fostered by
Nightwatch