NightWatch: Jouw Bron van Positieve Energie op Horecava 2024!


Op 8,9,10 en 11 januari schittert Nightwatch op de Horecava 2024, dan zal de Rai Amsterdam omgetoverd worden tot het horeca epicentrum van smaken, trends en innovaties. Daar kan Nightwatch uiteraard niet ontbreken!

Met onze felgroene stand vertegenwoordigen wij de energiedrank van de toekomst en kunnen wij niet te missen zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat alle bezoekers van een gezonde dosis focus en power worden voorzien om zo in topvorm aan onze stang-hang proef te beginnen.

Het idee is simpel: Wie kan er 1 minuut en 20 seconden blijven hangen van de grond om zo de Nightwatch sweater te bemachtigen? Voor de echte atleten maken wij de uitdaging graag wat pittiger. Wie minstens 1 minuut en 50 seconden weet vol te houden mag Nightwatch zijn focus en power mee naar huis nemen in de vorm van 5 volledige trays!  

Ook in het TrendLab, de hotspot voor de nieuwste trends en oplossingen op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en beleving, verblijden wij de bezoekers met onze aanwezigheid. Als de allereerste 100% plant energydrank belichamen wij natuurlijk duurzaamheid. Nightwatch is daarmee de frisse wind in de horeca wereld voor zowel de gasten als het horeca personeel zelf. Iedereen kan tenslotte zo nu en dan wat extra focus en power gebruiken. Of je nou je focus wilt behouden op de werkvloer of net aankomt op je bestemming na een lange vermoeiende reis.

Naast onze eigen Nightwatch stand valt er van alles te beleven op de Horecava. Neem een kijkje bij het NK koken, het NK koffie of het enorm populaire NK biertappen. Houdt onze socials in de gaten voor up to date informatie en zorg dat je bij de Horecava aanwezig bent. Visit onze felgroen stand, proef Nightwatch en ervaar de Horecava 2024 vol focus en power. Tot dan!

NightWatch: Jouw Bron van Positieve Energie op Horecava 2024!

Location


NightWatch: Jouw Bron van Positieve Energie op Horecava 2024!
  • Rai Amsterdam

  • Europaplein 24
  • 1078GZ Amsterdam
  • Nederland

Event Program


09:30 - 11:00 Officiële opening Horecava 2024

Op maandag 8 januari 2024 opent Florentine Rijkmans, Director Horecava, de 67e editie van Horecava. Op het podium zal ook Inga Blokker, directeur van het FoodService Instituut Nederland, aanwezig zijn. Zij zal een presentatie geven over de voorlopige marktcijfers in de foodservicebranche en wat we kunnen verwachten voor het komende jaar in de horeca. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden gezocht naar de nieuwste innovaties in de branche. De genomineerden zijn in december aangekondigd en tijdens de officiële opening zullen de Horecava Innovation en Sustainability Awards worden uitgereikt

Fostered by
Nightwatch