Laat Nightwatch's Stand 463 je opladen tijdens de Horecavakbeurs!


Tijden veranderen, gelukkig maar, hierdoor begrijpen we meer over de behoeften van het lichaam en de wereld om ons heen. Wil jij gezond blijven maar heb je ook af en toe een extra dosis energie nodig? Nightwatch zal op de allereerste Horecavakberus in Hardenberg, bij stand 463, jouw lichaam verantwoorde focus en power geven. 

Op 29 tm/ 31 januari zal de allereerste Horeca Vakbeurs in Hardenberg plaats vinden. Hier komen alle horecaprofessionals uit Noord- en Oost- Nederland samen om alle innovaties, trends en smaken te delen en zo elkaar te inspireren. Van nieuwe keukenapparatuur en cocktailtechnieken tot innovatie in de vorm van ons bloedeigen Nightwatch. Een samenkomst van creativiteit en hospitality om elke horeca zaak naar een nieuw niveau te tillen. Kortom, een event dat elke horecaprofessional dient bij te wonen!

Nightwatch wilt graag shinen en daar beginnen we mee door op te vallen! Met onze felgroene stand en video-wall met sfeerimpressies, te vinden op plek 463, zijn wij niet te missen! Naast de mogelijkheid om Nightwatch te nuttigen zullen wij ook iedereen uitdagen met een stang-hang challenge.

Het idee is simpel: Wie kan er 1 minuut en 20 seconden blijven hangen van de grond om zo de Nightwatch sweater te bemachtigen? Voor de echte atleten maken wij de uitdaging graag wat pittiger. Wie minstens 1 minuut en 50 seconden weet vol te houden mag Nightwatch zijn focus en power mee naar huis nemen in de vorm van 5 volledige trays.  

Wil jij na de challenge even relaxen? Nuttig een Nightwatch mocktail! Alle peilen wijzen erop dat de horecavakbeurs een succes gaat worden. Zien wij jou daar?

Laat Nightwatch's Stand 463 je opladen tijdens de Horecavakbeurs!

Location


Laat Nightwatch's Stand 463 je opladen tijdens de Horecavakbeurs!
  • Energieweg 2
  • 7772TV Hardenberg
  • Nederland

Fostered by
Nightwatch