Test je reactievermogen met Nightwatch op de Sportvakbeurs 2024 !


Sport en Nightwatch zijn als twee handen op een buik. Maandenlange trainingssessies stellen het lichaam in staat de prestatie te kunnen leveren waar de sporter naar verlangt. Maar er is maar 1 moment waarop je wilt pieken, de wedstrijd. Nightwatch geeft langdurige Focus & Power wanneer het nodig is. Tijdens de sportvakbeurs op 15 november in Gorinchem ervaar je dat zelf. 

De Nationale Sportvakbeurs brengt verenigingsbestuurders, sportambtenaren, exploitanten van sportaccomodaties samen met diensverleners & levaranciers uit de sportwereld. De meer dan 200 bedrijven uit de sportieve sector inspireren elkaar waarbij innovatie en groei centraal staan. Op de sportvakbeurs blijf je bezig met velen kennissessies, workshops en natuurlijk sport! Ook bij de Nightwatch stand staan wij niet stil. 

De welbekende felgroene stand valt op en daagt jou uit. Want naast dat jij onze 100% plant energie drink gaat ervaren, dagen wij jou uit in de vorm van een reactiespel. Nightwatch is namenlijk ook ideaal als pre-workout drank!

Uit onderzoek blijkt dat de vraag naar gezondere opties in sportkantines toeneemt. Maar liefst 77% van de sportclubleden geeft aan gezondere keuzes belangrijk te vinden voor kinderen, en 70% vindt dit net zo belangrijk voor zichzelf. Daar schieten wij in beeld met Nightwatch, hét perfecte alternatief voor de eerst generatie sport- en energiedranken in de kantine!

In elke sport is focus nodig om de eerste plek op het podium te behalen. Zoek jij naar een gezonder alternatief op suikerhoudende dranken in het assortiment?  Kom langs bij onze felgroene stand op de sportvakbeurs en ervaar The power of nature zelf!

Test je reactievermogen met Nightwatch op de Sportvakbeurs 2024 !

Location


Test je reactievermogen met Nightwatch op de Sportvakbeurs 2024 !
  • Evenementenhal Gorinchem

  • Franklinweg 2
  • 4207 HZ Gorinchem
  • Nederland

Fostered by
Nightwatch