Een Magneet voor Productiviteit en Vitaliteit: 6 Tips om je Werkplek te transformeren


Een Magneet voor Productiviteit en Vitaliteit: 6 Tips om je Werkplek te transformeren

Geluk schuilt in kleine hoeken; een goede werkplek hoeft ook niet veel ruimte in beslag te nemen. Een positieve werksfeer is als een magneet voor productiviteit en geluk. Net zoals kleine zaadjes uitgroeien tot grote bomen, kunnen kleine veranderingen een wereld van verschil maken op kantoor. Nightwatch deelt graag een mix van tips om jouw werkplek om te toveren tot een bruisende oase van vitaliteit en energie.

Frisse lucht: Brandstof voor je brein


Adem in, adem uit, en voel de zuurstof je longen vullen. Frisse lucht is als brandstof voor je brein; het houdt je scherp en alert. Het bevordert niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook de mentale alertheid en productiviteit. Door de lucht te verversen, verminder je de kans op ziekteoverdracht, waardoor het aantal zieken op de vloer afneemt. Zet daarom dagelijks enkele minuten de ramen open en laat de zuurstofrijke bries binnenstromen.

Een gezonde maag, een gelukkige werknemer


Een gevarieerd dieet is essentieel voor het welzijn van werknemers. Gezonde voeding draagt niet alleen bij aan de fysieke gezondheid, maar kan ook het geluksgevoel verhogen. Onderzoek toont aan dat 63% van de medewerkers gelukkiger wordt van gezonde voeding. Zorg bijvoorbeeld voor de aanwezigheid van fruit als snack. Een gelukkige maag is immers een gelukkige werknemer.

Wandelen: Meer dan alleen beweging


Beweging is de dans van het leven. Een gezamenlijke wandeling zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar versterkt ook de band tussen collega's en brengt wat levendigheid in de dag. Het geeft de geest de ruimte om even ergens anders op te focussen.

En toen was er: Licht


Daglicht is als de glimlach van Moeder Natuur; het geeft je de warmte en energie die je nodig hebt om de dag te omarmen. Voldoende daglicht kan zelfs leiden tot gemiddeld 46 minuten meer slaap per nacht. Dus gooi die gordijnen open en laat de zon binnenstromen. Je zult versteld staan van het verschil dat een beetje zonneschijn kan maken in je werkdag.

Hygiëne: De basis


Hygiëne is de sleutel tot een harmonieus kantoorleven. Dus maak die koffiemachine schoon, veeg die toetsenborden af en zorg dat de handgel binnen handbereik is. Een gezonde werkplek begint immers bij schone handen en frisse lucht.

Kies voor 100% Plant


Het is moeilijk om een gehele dag je focus te behouden op je werkzaamheden. Het drinken van cafeïne houdende producten onder werktijd helpt focus te behouden. In tegenstelling tot oude generatie energie dranken is Nightwatch 100% plant en bevat geen toegevoegde suikers. Nightwatch streeft ernaar werknemers de veerkracht en levendigheid te geven die ze nodig hebben om de werk-dip te overwinnen, maar dan op een vitale en gezondere manier. Met slechts 4,2 gram natuurlijke suikers per 100 ml is Nightwatch gezonder dan de oude generatie energiedranken met hoge suikergehaltes en kunstmatige toevoegingen.

De formule voor een gezondere werkplek is alsof je een open deur intrapt. Logische stappen die elke persoon helpen zijn dag te verbeteren. Ook Nightwatch zorgt ervoor dat jouw cafeïne intake gezonder is en jouw voorziet van langdurige verantwoordlijkere energie. Kies daarom bewust, kies 100% Plant energy.

Fostered by
Nightwatch