Dari Gunung Bedrijfsmassages – De ideale Match voor Ontspanning en Energie voor op Kantoor.


Dari Gunung Bedrijfsmassages – De ideale Match voor Ontspanning en Energie voor

Zoek jij de ideale combinatie om de productiviteit van jou en je team te laten stijgen? Nightwatch en Dari Gunung hebben het antwoord voor jou. Een 100% plant energiedrank en een massage voor jou en je team zijn de ideale match om optimaal te presteren en productief te zijn op het werk. Op kantoor is het af en toe best lastig om al je focus en energie te behouden gedurende de dag. Wij bundelen onze krachten met Dari Gunung om werknemers de ultieme combinatie van focus en power te bieden.

 

‘’Werkende mensen een ‘senang’ gevoel geven. Dát is wat Dari Gunung bij elke bedrijfsstoelmassage voor ogen staat. Senang is een Indisch of Maleis woord dat ‘behaaglijk’, of ‘op het gemak’ betekent,’’ legt eigenaar Hans van den Berg uit.

 

Terwijl Dari Gunung bekend staat om zijn doelgerichte massages die stress verlichten en ontspanning bevorderen, biedt Nightwatch de kracht met een 100% plant energiedrank. Nightwatch biedt een gezonder alternatief voor de cafeïne houdende dranken die vaak op kantoor te vinden zijn. Door gebruik te maken van natuurlijke cafeïne, rechtstreeks van de plant, zonder artificiële toevoegingen, heb je geen last van de welbekende energiecrashes.

 

Naast natuurlijke cafeïne, bevat Nightwatch ook theobromine, theofylline en L-theanine. Deze stoffen komen allemaal rechtstreeks uit de Guayusa-plant. En we horen je al denken; wat is de werking precies? Theobromine heeft een positief effect op de hersenactiviteit, hartgezondheid en je bloedcirculatie. Theofylline ontspant je spieren, waardoor je een kalmte over je heen krijgt. En tot slot L-theanine, waar je een bewezen sterkere focus van krijgt. Bij elkaar vormen deze vier het magische recept voor langdurige power en focus, en verhoogde productiviteit op de werkvloer. Ben jij klaar om de productiviteit van jou en je team te laten stijgen? Bestel Nightwatch via onze website en ontdek Dari Gunung via deze link. De ultieme combinatie proberen; Nightwatch op kantoor en een bedrijfsmassage voor iedereen? Mail dan naar sales@nightwatchdrink.nl voor een exclusieve deal!

 

Fostered by
Nightwatch