Nightwatch over de Strengere Eisen: ´´Onze Skal-Certificering Bewijst Onze Toewijding!´´


Nightwatch over de Strengere Eisen: ´´Onze Skal-Certificering Bewijst Onze Toew

Skal stelt striktere eisen voor biologische producten, aldus het recente rapport van het Adviescollege Toetsing Regeldruk. Deze regels kunnen vooral kleine winkels hard treffen, met enorme kosten als gevolg.

Bij Nightwatch zijn we buitengewoon trots op onze Skal-certificering. Elk jaar opnieuw streven we ernaar om aan de strenge eisen te voldoen. Maar wat houdt dat Skal-certificaat eigenlijk in? Skal Biocontrole is dé instantie die biologische producten in Nederland certificeert. Door jaarlijkse inspecties zorgen ze voor de integriteit van de biologische sector, opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Een Skal-certificaat is niet zomaar iets. Het betekent dat elk aspect van ons productieproces, van de boerderijen in Ecuador tot de extreme 100% plant energiedrank van Nightwatch die we kennen, aan de hoogste biologische normen voldoet. Al onze leveranciers, en zelfs hun leveranciers, moeten ook gecertificeerd zijn. Dit waarborgt dat ons product 100% biologisch is, zoals het hoort.

Dus, elke keer als je een slok neemt van Nightwatch, weet je dat je niet alleen een dosis positieve energie krijgt, maar ook een product dat met de grootste zorg voor de planeet is gemaakt. En dat is wat ons onderscheidt.

Fostered by
Nightwatch