SQM Gym in Amsterdam Zuid biedt nu ook Nightwatch aan!


SQM Gym in Amsterdam Zuid biedt nu ook Nightwatch aan!

Bij SQM Gym in Amsterdam Zuid draait alles om het optimaliseren van jouw fitnesservaring. Met een indrukwekkend aanbod van meer dan 400 lessen per maand bieden zij het meest uitgebreide scala aan activiteiten in de regio. Van traditionele fitness tot bokstrainingen, en van circuittraining tot speciale sessies voor vrouwen, zij hebben voor elk wat wils!

 

En tegenwoordig hebben zij ook: Nightwatch! In tegenstelling tot de oude generatie energiedranken biedt Nightwatch langdurige focus & power, en is laag in suikers met slechts 4,2 gram natuurlijke suiker per 100 ml. Dit maakt het de perfecte metgezel voor intense workouts. Fun fact: onze eigen Nightwatch-atleten Roland en Antonia zweren erbij, terwijl zij hun grenzen verleggen bij SQM Gym!

 

Recent onderzoek heeft aangetoond dat er een groeiende vraag is naar gezondere opties in sportkantines in Nederland. Nightwatch speelt perfect in op deze behoefte als een verfrissend alternatief voor de oude generatie energiedranken. Bij SQM Gym omarmen ze Nightwatch nu als een gezondere keuze voor hun leden. Want laten we eerlijk zijn, fitness draait niet alleen om zweten, maar ook om het behalen van je doelen met focus & power. Wij ondersteunen dit streven met onze 100% plant energydrink.

 

Dus, als je klaar bent om de nieuwe generatie Energydrink te proberen en die langdurige energie te voelen tijdens je workout, probeer Nightwatch! 🌿💪

Fostered by
Nightwatch