Laten we Terugblikken: Nightwatch schittert op de Noord-Hollandse Horecabeurs 2024!


Laten we Terugblikken: Nightwatch schittert op de Noord-Hollandse Horecabeurs 2

Wat een week was het! Nightwatch maakte een entree op de Noord-Hollandse Horecabeurs 2024. Het was onze eerste keer op dit evenement en wat was het een succes! Samen met meer dan 200 exposanten, waaronder grote namen zoals Lavazza en Unilever, stonden wij te schitteren met onze vrolijke, groene stand. Op 25 en 26 maart werd het AFAS Stadion in Alkmaar omgetoverd tot een plek, waar horeca professionals en beginnende ondernemers samenkwamen om de nieuwste trends te ontdekken.

 

Tijdens deze beurs brachten we niet alleen positieve vibes; we deelden onze geliefde Nightwatch 100% plant energiedrank uit. Wist je dat je Nightwatch goed kunt mixen in een mocktail? Volgens een studie van de IWSR zal het samengestelde jaarlijkse groeipercentage van de verkoop van alcoholvrije dranken tussen 2021 en 2025 met bijna +9% stijgen.

 

Check hier: De 3 Energieke Nightwatch Mocktails die je Moet Proberen! 🌱🌟

 

Kortom, de energie op de Noord-Hollandse Horecabeurs was ongekend! Zowel bezoekers als standhouders reageerden positief op Nightwatch' 100% plant energiedrank, als opkomende trend in mocktails en vegan alternatieven in Nederland.

 

De vraag naar vegan opties in Nederland groeit namelijk als een speer! Met een stijging van 10% van het aantal veganisten in Nederland in 2023, volgens recent onderzoek van ABN AMRO, en een groeiende nadruk op gezondheid in de horeca, is Nightwatch de ultieme keuze voor ondernemers die willen inspelen op deze groeiende vraag naar deze nieuwe vegan alternatieven. 100% plant, biologisch en vegan-gecertificeerd, Nightwatch biedt langdurige focus en kracht zonder de gevreesde energiedips. Voeg Nightwatch toe aan je assortiment en laat je gasten kennismaken met de energie van de toekomst!

 

Lees ook: Energiek 2024 in: Nightwatch stond op de grootste horecabeurs van NL, Horecava!

Fostered by
Nightwatch