Nieuw onderzoek wijst uit: Onbewerkt Eten leidt tot een Langdurig, Gezond Leven vol Energie!


Nieuw onderzoek wijst uit: Onbewerkt Eten leidt tot een Langdurig, Gezond Leven

Wist je dat granola, drinkyoghurt en broodsalades behoren tot de categorie ultrabewerkt voedsel? Dat blijkt uit een recente analyse van een internationaal team aan wetenschappers en is recentelijk bekend gemaakt via RTL nieuws. Deze producten worden in verband gebracht met een verhoogd risico op verschillende ernstige gezondheidsproblemen. Professor Jaap Seidell, gespecialiseerd in Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, benadrukt dat ons dagelijks dieet tegenwoordig 50 tot 70 procent bestaat uit dit soort bewerkte voeding, ontworpen om ons te verleiden tot overconsumptie door toevoeging van suikers, vetten en weinig voedingswaarde.

Seidell waarschuwt dat veel van deze ultrabewerkte producten, zoals witbrood, koek, chocolade en zelfs vetarme drinkyoghurt, vol zitten met toegevoegde stoffen om de smaak te verbeteren, zoals zoetstoffen, smaakstoffen, emulgatoren en stabilisatoren. Dit roept de vraag op: hoe kunnen we hier een verandering teweegbrengen? Het antwoord ligt in het steunen van producenten die natuurlijke producten aanbieden, vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige stoffen. Daar komen wij, van Nightwatch, in beeld. Nightwatch biedt een gezond alternatief voor cafeïnehoudende dranken, zonder toevoegingen, en streeft naar een wereld waarin onbewerkt eten en drinken de norm is.

Gelukkig is deze verschuiving naar een aanbod zonder toegevoegde suikers en kunstmatige stoffen zichtbaar. Zo heeft de Albert Heijn op 4 maart Nightwatch gelanceerd bij alle AH to go-filialen, waaronder maar liefst 110 BP-locaties langs de weg en 80 NS-locaties.

Door Nightwatch prominent te plaatsen in displays en koelingen, vergroten ze niet alleen de zichtbaarheid van biologische producten, maar ook het bewustzijn onder consumenten. Nightwatch positioneert zich als dé energiedrank voor de nieuwe, bewuste generatie, en staat als vooroploper van de groene revolutie in de energiedrankindustrie. Ben jij klaar om de overstap te maken naar een gezonder alternatief met Nightwatch?

 

Nog meer interessante artikelen:

Lees hier: Nightwatch voor on the go – vanaf 4 maart 2024 in alle AH To Go’s!

Lees ook: De kracht van meer BIO-zichtbaarheid in supermarkten

Lees ook: Gezondheidsraad pleit – plantaardig eten moet makkelijker worden!

Fostered by
Nightwatch