De 3 Energieke Nightwatch Mocktails die je moet Proberen! 🌱🌟


De 3 Energieke Nightwatch Mocktails die je moet Proberen! 🌱🌟

Er zijn genoeg gezondheidsvoordelen gekoppeld aan het verminderen van je alcoholgebruik. Maar helemaal alcoholvrij gaan kan soms nogal uitdagend zijn. Vooral in sommige sociale settings, wanneer je sociale batterij op 1% staat. Om energiek te blijven, kun je er ook voor kiezen om voor een lekkere Power-mocktail te gaan. Al bekend met mocktails? Een mocktail is een mengsel van fruitsap en frisdrank of bruiswater. De naam van dit drankje is afgeleid van het Engelse woord 'mock', wat 'nep' betekent, omdat het qua uiterlijk lijkt op een cocktail, maar zonder alcohol. En geloof ons, je zult de alcohol niet eens missen!

 

Wil jij je vrienden, collega’s of gasten verrassen met gezonde mocktail die je langdurige energie geeft? Dan zijn dit 3 hele makkelijke, lekkere én verfrissende drankjes zonder alcohol, maar met de energie. Cheers!

 

Orange Breeze

 

Verfris je zintuigen met de Orange Breeze, een bruisende mix van 20 ml sinaasappelsap, 20 ml limoensap, en 10 ml Oleo Saccharum voor dat extra vleugje zoete citrus. Verpletter een handvol muntblaadjes in de mix, schud krachtig met ijs en top het glas af met 250 - 330 ml Nightwatch voor de langdurige energie, die deze mocktail naar nieuwe hoogten tilt.

 

Indian Summer

 

Laat je betoveren door de Indian Summer, waar 20 ml kaneelsiroop, 40 ml grapefruitsap en 10 ml limoensap samenkomen in een glas gevuld met ijs. Voeg de kracht van 250 - 330 ml Nightwatch toe en roer voorzichtig. Garnituur met een schijfje grapefruit voor de perfecte finishing touch.

 

Ginger Ninja

 

Stap in de wereld van de Ginger Ninja met 20 ml gembersiroop en 25 ml limoensap, geschud met ijs voor die extra sparkle. Zeef de mix in een glas met ijs en top het af met 250 - 330 ml Nightwatch voor een goede dosis power. Garneer met een schijfje limoen en geniet van de krachtige Ginger Ninja! Proost op een bruisende ervaring vol smaak en energie.

 

Versterk nu je energie met een Nightwatch Power-mocktail. Door de 100% plant energie ben jij verzekerd van genoeg positieve energie! 🚀

Fostered by
Nightwatch