Dit zijn de 5 Atleten om in de gaten te houden tijdens Hooked Tournament 2023!


Dit zijn de 5 Atleten om in de gaten te houden tijdens Hooked Tournament 2023!

Dit weekend vindt het grootste Tricking evenement van de wereld plaats, het Hooked Tournament 2023, waar wij de energieke sponsor van zijn! Terwijl de spanning stijgt en de adrenaline in de lucht hangt, zijn er 5 buitengewone atleten die je absoluut in de gaten moet houden, die we graag aan je voorstellen. Hier komen ze!

 

Bailey Payne

 

Allereerst hebben we Bailey Payne, een ware OG in de wereld van Tricking en freerunning. Met een ongekende energie en vastberadenheid heeft Bailey bijna elke tricking-wedstrijd veroverd en zijn virale video's laten de wereld versteld staan. Op 27-jarige leeftijd is Bailey een bekende naam in de tricking-scene. Zijn "double backflip board break" is legendarisch, maar hij beperkt zich niet tot tricking; Bailey won zelfs het World Championship voor Allstar cheerleading in 2019. Bailey, een constante factor in het Hooked Tournament sinds 2014, belooft dit jaar weer geschiedenis te schrijven!

 

Tiki Wu

 

Dan hebben we Tiki Wu, de tricking-sensatie die op slechts 21-jarige leeftijd vorig jaar de tweede plaats veroverde bij Hooked. Met een indrukwekkende achtergrond als professionele tricker in zowel Zweden als Engeland, behoort Tiki nu tot de absolute top van trickers wereldwijd. Zijn vastberadenheid om al zijn favoriete bewegingen te leren en te perfectioneren, gekoppeld aan zijn aanstekelijke plezier, maken hem een opvallende deelnemer. Volg Tiki op Instagram voor een kijkje in zijn tricking-wereld.

 

Ethan Turner

 

Ethan Turner, de Tricking krachtpatser uit Denver, USA, maakt dit jaar zijn entree op het Hooked Tournament 2023. Met zijn jeugdige energie van 22 jaar en een leven lang gewijd aan Tricking, staat Ethan te popelen om de top 16 te veroveren en Amsterdam te laten zien wat hij in huis heeft. Zijn liefde voor Tricking brengt hem nu speciaal naar Amsterdam voor het Hooked Tournament 2023. Volg Ethan op Instagram om zijn verbazingwekkende kicks te aanschouwen.

 

Neve Harvey

 

Houd ook Neve Harvey in de gaten, de jonge maar zeer ervaren Tricker uit Birmingham. Vorig jaar heeft ze al haar stempel gedrukt tijdens het Hooked Tournament 2022, en nu is ze terug voor de 2023-editie. Afkomstig uit Birmingham, UK, brengt Neve niet alleen haar Tricking vaardigheden maar ook haar ervaring als Kickboxer met zich mee. Als wereldkampioen Tricking in de categorie onder 16 jaagt Neve haar grootste droom na: stuntvrouw worden! Volg Neve op Instagram voor haar indrukwekkende tricks en avonturen.

 

Dante Cook

 

Last but not least hebben we Dante Cook, de naam die je moet onthouden voor next-level trucs en een dosis ongekende energie. Dit jaar maakt Dante zijn debuut op het Hooked Tournament 2023 in Amsterdam. Deze jonge tricking sensatie komt rechtstreeks uit het hart van Ohio, USA, en brengt een golf van frisse energie mee naar het Hooked Tournament. Dante staat bekend om zijn indrukwekkende kicks en salto's. Volg Dante op Instagram om geen enkel hoogtepunt te missen terwijl hij de tricking-wereld op zijn kop zet!

Dus, bereid je voor op een weekend vol ongelofelijke trucs en energie tijdens het Hooked Tournament 2023! Wij zijn er dit jaar ook bij en zorgen voor maximale (plant) energie! Zien we je daar? 🤸‍♂️🔥

Fostered by
Nightwatch