Feesten en Fit wakker worden? Drink een Nightwatch Mocktail! 🍹✨


Feesten en Fit wakker worden? Drink een Nightwatch Mocktail! 🍹✨

Wie zegt dat plezier en feesten niet samen kunnen gaan met fit wakker worden? Volgens een onderzoek van het IWSR zal de samengestelde jaarlijkse groei van de verkoop van alcoholvrije dranken toenemen met bijna +9% in 2021- 2025. Dat biedt dus kansen voor bars, cafés en restaurants. 📈

In een wereld waarin bars vaak voorspelbare drankjes en mocktails aanbieden, is er goed nieuws voor de alcoholvrije feestvierders onder ons! De dagen van standaard alcoholvrije opties zijn voorbij, en we verwelkomen een revolutie van smaakvolle, Power-Mocktails. 

En dan hebben we Nightwatch, de ultieme 100% Plant Energy Drink for Focus & Power. Voor degenen die kiezen voor plezier zonder hoofdpijn en bewust genieten van biologisch boven kunstmatig, is Nightwatch de ster van de show. Biologisch, alcoholvrij en zonder toegevoegde suikers - het heeft alles. 

Nightwatch en Mocktails vormen dé perfecte combinatie. Met de Mocktail-recepten op de website, kan je dit zelf uitproberen tijdens de feestdagen en je vrienden daarmee verrassen. Bonus: de aangewezen chauffeur blijft ook nog eens lekker 'fris' dankzij de natuurlijke cafeïne van de guayusaplant in Nightwatch. Verrassing en energie in één slok!

Dus, laten we proosten op de revolutie van positieve energie. Het is tijd om de Mocktail-game naar een hoger niveau te tillen met Nightwatch! 🎉🍹✨

Fostered by
Nightwatch