Gezondheidsraad pleit: plantaardig eten moet makkelijker worden! ✨


Gezondheidsraad pleit: plantaardig eten moet makkelijker worden! ✨

De Gezondheidsraad heeft gesproken: plantaardig eten moet makkelijker worden! Het is tijd om samen plantaardig eten de norm te maken en de groene revolutie in een stroomversnelling te brengen, zoals recentelijk aangemoedigd door de bevindingen van de Gezondheidsraad. Onze huidige eiwitinname bestaat uit 60% dierlijke producten en 40% plantaardige bronnen, maar wat als we dat omdraaien? De Gezondheidsraad deed hier verrassende ontdekkingen over in een recent onderzoek. We hebben de belangrijkste bevindingen voor je op een rij gezet. Let’s dive in!

 

Om aan dezelfde hoeveelheid eiwitten te komen uit plantaardig voedsel, moeten we meer peulvruchten eten en minder rood en bewerkt vlees. Op die manier krijgen we vezels binnen en minder verzadigd vet, aldus de Gezondheidsraad.

 

De Gezondheidsraad toont aan dat een verschuiving naar meer plantaardig eten niet alleen gunstig is voor onze gezondheid, maar ook voor het milieu. Minder risico op hart- en vaatziekten, diabetes en kanker, terwijl de ecologische voetafdruk met 25% daalt. Net als de gezondheidsraad, is ons streven om supermarkten meer plantaardige opties te laten omarmen en cateraars te informeren over de kracht van plantaardig voedsel, als onderdeel van deze groene golf. Plantaardig voedsel verdient meer het podium en we're here for it! Alleen samen kunnen we deze positieve impact maken op onze gezondheid en het milieu.

 

Dus, supermarkten en groothandels, luister even! Maak plantaardige producten zichtbaar en verklein die vleespakjes. Het is tijd voor groenere schaplay-outs, en wij staan klaar om je te begeleiden op deze reis naar een duurzamere wereld! Door Nightwatch op te nemen in het assortiment is positieve energie een gegeven, maar we zetten ook een stapje dichter bij het maken van een positieve impact.

 

Nightwatch is de 100% plant energiebron voor langdurige energie, scherpe focus en ongekende power. Het is niet zomaar een energiedrank; het is een levensstijl, een beweging, een positieve verandering. Nightwatch is de groene kracht die je niet wilt missen! We nodigen groothandels en supermarkten uit om samen met ons een verschil te maken in de manier waarop we eten, leven en energie halen. Klaar voor de nieuwe, groene revolutie? Ontdek hoe Nightwatch jouw energieniveau en de schappen in de supermarkt naar nieuwe groene hoogten kan tillen! 💚🌱

Fostered by
Nightwatch