Het Vergroenen van het Aanbod in Tankstations: Op naar Groene Energie 🌱


Het Vergroenen van het Aanbod in Tankstations: Op naar Groene Energie 🌱

Een tankstation dat niet alleen duurzame brandstof levert aan jouw voertuig, maar ook aan jouw lichaam – hoe idéaal is dat! In een wereld waar duurzaamheid en bewuste keuzes centraal staan, is het tijd voor tankstations om hun aanbod te vergroenen en Nightwatch te omarmen. Nightwatch is de allereerste 100% plant energiedrank, dat je langdurige energie geeft, idéaal voor de lange ritten. 💪🏻

 

De kansen voor milieubewust eten en drinken bij tankstations zijn enorm! Meer dan de helft van de klanten beschouwt de introductie van duurzame producten in het assortiment als een geweldig initiatief, volgens Tankpro – het vakblad van tankstations. Wat bijzonder populair is, zijn de duurzame alternatieven voor verse lekkernijen zoals broodjes, koffie en zuivel.

 

Het onderzoek, uitgevoerd door de universiteit van Wageningen in opdracht van het ministerie van Economische Zaken, onthulde deze positieve trend. Zo'n 600 bezoekers van tankstations werden aan de tand gevoeld, en hun enthousiasme voor duurzaamheid sprong er echt uit. 🤩

 

Hoewel er al enkele duurzame elementen te vinden zijn in verschillende voedingscategorieën bij tankstations (denk aan 100% duurzame koffie en MSC-gecertificeerde vis bij Shell, en het gebruik van MSC-gecertificeerde vis en scharreleieren in voorverpakte broodjes), lijken consumenten dit nog niet genoeg op te merken.

 

Alhoewel er al een aantal stappen worden gemaakt in de richting van een groenere toekomst (waar wij heel blij van worden!) worden duurzame producten nog niet doorvertaald in het energiedrankenschap. Jammer natuurlijk, want groene, langdurige focus en power voor tijdens het rijden is juist zo belangrijk! Voeg Nightwatch toe aan het assortiment, geef jouw klanten een duurzaam alternatief, en help mee aan de groene revolutie op een van de meest bezochte plekken: het tankstation! 

Fostered by
Nightwatch