Nightwatch brengt een Salto aan Positieve Energie op het Hooked Tournament 2023!


Nightwatch brengt een Salto aan Positieve Energie op het Hooked Tournament 2023!

Dit weekend staat Amsterdam op zijn kop met het Hooked Tournament 2023, en er is een aankondiging die de sportieve energie naar een nieuw niveau tilt. Wij zijn namelijk dit jaar sponsor van dit toffe evenement. Bereid je voor op een weekend vol kicks, salto’s en positieve energie, allemaal mogelijk gemaakt door de kracht van Nightwatch!

 

Het driedaagse spektakel begint met de Pre-Hooked-sessie op donderdag, waar trickers van over de hele wereld samenkomen om hun vaardigheden te laten zien en de competitiegeest aan te wakkeren. Met ruim 500 deelnemers en de reputatie van 's werelds grootste tricking-evenement, belooft Hooked 2023 een onvergetelijke ervaring te worden en wij kunnen niet wachten om dit spektakel te mogen aanschouwen! Wij zorgen voor de maximale (plant) energie. 🔥

 

Waar intense sport en competitie samenkomen, stapt Nightwatch in de ring als de perfecte energiepartner. Als sponsor van Hooked Tournament 2023 brengt Nightwatch niet alleen positieve energie, maar ook focus en power voor zowel de atleten als de toeschouwers. Het is niet zomaar een energiedrank; het is een gezonde en duurzame bron van plantenenergie die atletische prestaties verbetert zonder de typische suikerdip aan het einde.

 

Nightwatch x Hooked: The Match Made in Heaven

Waarom zijn Nightwatch en Hooked zo'n topcombi? Nightwatch biedt niet alleen een gezond alternatief voor traditionele sport- en energiedranken, maar de waarden van beide merken komen naadloos samen. Als de eerste gezonde plantenenergiedrank is Nightwatch de ideale partner voor Hooked, dat zichzelf positioneert als health-conscious, energiek en duurzaam.

 

In elke sport is een energiek lichaam de sleutel tot succes, en Nightwatch staat klaar om atleten op Hooked Tournament 2023 die langdurige energie te geven. Begin met Nightwatch en ervaar de kracht van positieve plant energie! 

Fostered by
Nightwatch