Nightwatch Doet de Beurs Gezond & Vitaal Oplichten met Enthousiasme!  🌟


Nightwatch Doet de Beurs Gezond & Vitaal Oplichten met Enthousiasme!  🌟

Nightwatch, dé pionier in plant energiedrank, stond op 15 november vol energie op de Vakbeurs Gezond & Vitaal in Gorinchem. Met een missie om de beurs te voorzien van positieve en natuurlijke energie, stonden we daar niet alleen met een stand, maar ook met een bruisende sfeer! 

De Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland is een beurs voor alle organisaties die een gezonde en vitale maatschappij net zo belangrijk vinden als wij! Samen hebben we het gehad over hoe Nederland een stukje beter, groener en gezonder kan, onder andere op kantoren. ‘Hoe dan?’ Vraag je je waarschijnlijk af. Met Nightwatch, natuurlijk! 

Op de beurs Gezond & Vitaal in de evenementenhal van Gorinchem, hadden we niet alleen een stand en genoeg voorraad om iedereen te voorzien van focus en energie, maar ook een superleuk reactiespel waarmee we de focus en het reactievermogen van mensen testten. En raad eens? Ze waren er dol op! 🚀

Productiviteit op kantoor met Nightwatch

Bedrijven zoals 24/7 Spice en Voetbal Internationaal omarmen Nightwatch al op kantoor, waardoor hun teams stralen met positieve, langdurige energie. En dit aantal stijgt! Het beste van alles? Nightwatch biedt abonnementen aan, inclusief een gratis koelkast voor op kantoor! 

Klaar om jouw team te laten stralen met Nightwatch? Ontdek de kracht van plant energie en laat de magie beginnen! ✨

Fostered by
Nightwatch