Social Media tijdens training vermindert je Kracht: Dit is Hoe! 🌟


Social Media tijdens training vermindert je Kracht: Dit is Hoe! ūüĆü

Scrollen op Instagram¬†voor je workout session¬†‚Äď Heel verleidelijk en we zijn er allemaal schuldig aan.¬†Maar wist je dat dit je kracht en prestaties kan verminderen? Leg die telefoon ruim een halfuur voor je training weg en ontdek waarom het vermijden van Instagram v√≥√≥r je workout de formule is voor meer Power en Focus tijdens het trainen! 🤩 Je leest het hieronder.

 

Het Onderzoek

 

Het gebruik van sociale media voor de training leidt tot een aanzienlijke afname van het aantal reps dat je kunt halen tijdens je set, blijkt uit dit onderzoek.

16 volwassenen hebben zich gewaagd aan 3 sets squats tot 'failure'. Degenen die voorafgaand aan hun sets een halfuur op sociale media zwierven, presteerden aanzienlijk slechter dan degenen die in dezelfde tijd een educatieve NASA-documentaire keken. Het resultaat? Een verbluffende 15% lagere volumebelasting bij de social media-fans.

 

Conclusie

 

Klaar om je training naar een hoger niveau te tillen? Focus op je doelen door sociale media voor je workout te mijden. Ontdek hoe je kracht, uithoudingsvermogen en prestaties een nieuwe dosis energie krijgen.

En niet te vergeten: drink een Nightwatch voor extra Focus en Power. Laat de kracht en concentratie in je voordeel werken en maak je training worth it! 🚀

Fostered by
Nightwatch